Parteneri :
Car life

masini

Lecarro Automobile, infiintata in 2004, este o companie ce are ca principala activitate importul de automobile. Peste 1500 de autoturisme vandute este numarul ce denota calitatea activitatii si a serviciilor noastre.

Lecarro Automobile importa autoturismele direct de la marii concesionari din tari ca Germania, Belgia, Olanda si Franta

Iar de curand, pentru a acoperi segmentul de lux unde cei mai pretentiosi clienti cauta masini performante dar totusi la un pret competitiv,operam importuri direct din Statele Unite.

Transportul autoturismelor de la concesionari europeni se face cu autotrenul astfel incat autoturismele sa ajunga in siguranta la sediul firmei noastre.

Clientii au acces la un istoric-service complet al masinii, la cartea service ce provine de la producatori si de documentatia necesara pentru incheierea actelor de inmatriculare.

Numarul de kilometri reali, calitatea automobilelor, precum si o garantie de  12 luni sunt numai cateva din certitudinile pe care compania noastra le ofera clientilor. In colaborare cu Vb Leasing, TBI Leasing si BT Leasing punem la dispozitia clientilor un sistem de vanzari specializat pentru persoane fizice si juridice. Pentru cumparatorii care locuiesc sau lucreaza peste hotare exista un sistem special de calculare a leasing-ului, luandu-se in considerare veniturile acestuia.

De curand compania noastra a deschis un service auto cu echipamente de ultima generatie pentru a deservi clientii nostri.

Cumparam autoturisme inmatriculate 2005 -2015  plata pe loc, iar evaluarea se va efectua la sediul nostru.

Multumim pentru increderea acordata si in mod special tuturor clientilor care ne-au vizitat si au cumparat de la noi.

Va asteptam!